Leesplan Vrucht van de Geest
 
 
Groeien in de vrucht die Gods Geest geeft
Met dit leesplan leef je toe naar Pinksteren. Wil jij je laten vormen door de Geest en ontdekken hoe je vrucht kunt dragen? Je krijgt eerlijke vragen en praktische tips om te groeien in geloof en liefde. Laat je inspireren!

Wil je stilstaan bij het werk van de heilige Geest? Vraag dan het boekje ‘Groeien in de vrucht die Gods Geest geeft’ aan.
Het boekje bespreekt de negen kenmerken (samen ‘vrucht’ genoemd) van het werk van de heilige Geest die in Galaten 5:22 worden genoemd. Elke eigenschap wordt toegelicht. Ook krijg je een bezinningsvraag mee, zoals: God kijkt met vreugde naar je, wat roept dat bij je op? In welke situatie zou jij vredestichter kunnen zijn? Bij wie word je ongeduldig? Wat is de vrucht van je ongeduld?

Het Bijbelleesplan ‘Groeien in de vrucht die Gods Geest geeft’ verschijnt half mei. Het is gratis aan te vragen en wordt na verschijning toegezonden, zolang de voorraad strekt.

 
 
 
 
 
In gesprek met ds. Kremer
 
‘Dat het NBG de Bijbel in het Oekraïens beschikbaar stelde op debijbel.nl is echt heel handig’, vindt ds. Charlotte Kremer. ‘Nu kan ik de Oekraïense vluchtelingen die ’s zondags bij ons in de kerk komen, een blad geven met de schriftlezing in het Oekraïens.’

 
 
 
 
 
Vacature Growth marketeer
 
Ben je iemand die altijd met data begint, graag hypotheses test en superefficiënt het maximale wil halen uit elk kanaal? Ben je een conversie-denker, ondernemend, analytisch, creatief en pragmatisch? En zou je het mooi vinden deze knowhow in te zetten voor een club met een prachtige missie? Versterk dan ons team en help mensen verder op hun weg met de Bijbel.

 
 
 
Bijbel Challenge
 
De Bijbel in één keer voorlezen van Genesis tot Openbaring. Kan dat? Dat gaan we proberen! Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap wil met bezoekers van Opwekking van vrijdag 3 t/m 6 juni dag en nacht het Woord laten klinken: we lezen de NBV21 voor.

 
 
 
 
 
Ik zeg u nogmaals: wees altijd verheugd
Wil je weten hoe Filippenzen 4:4-9 klinkt in de NBV21? Luister dan naar onze collega Laura!
 
Gratis wallpaper!
We bieden sinds begin dit jaar een mooie en inspirerende bureaubladachtergrond aan voor op je computer of telefoon. Elke maand vind je hier een nieuwe wallpaper met Bijbeltekst en afbeelding.

Download nu deze gratis bureaubladachtergrond om je dag met een bemoediging te beginnen.