Mijn Bijbel doet mij leven
Selina De Maeyer: 'Geraakt door de Bijbel'
 
 
Mijn Bijbel doet mij leven
Het verhaal van Selina
'Soms kun je in de Bijbel iets lezen waar je zo door geraakt wordt dat het je leven op zijn kop zet. Het overkwam Selina De Maeyer (34). ‘Dat is wat de Bijbel voor mij uitdraagt, die boodschap van leven, van hoop, van overgave, van vreugde en de kans om altijd opnieuw te beginnen, zelfs als je denkt dat het helemaal verloren is. Zolang je leeft kan alles.’
 
 
 
 
 
Heeft bijbelverspreiding zin?
 
Het NBG zet zich in de laatste maand van 2021 in voor kinderen in Haïti. De beroemde Prentenbijbel van Marijke ten Cate is vertaald in het Creools en Frans, en jij kunt ervoor zorgen dat zoveel mogelijk Haïtiaanse kinderen deze kinderbijbel krijgen.

Vraag jij je ook wel eens af of het zin heeft om Bijbels te verspreiden, terwijl er zoveel behoefte is aan voedsel, medicijnen en onderdak? Gerald van Dijk, hoofd Fondsenwerving bij het NBG, begrijpt die vraag én geeft antwoord.
 
 
 
 
Derde advent - Engelen
 
'Houd de gastvrijheid in ere, want zo hebben sommigen zonder het te weten engelen ontvangen,' staat er in Hebreeën 13:2. Maar hoe doe je dat concreet? Frank Morlion, voorzitter van De Loodsen, vertelt hoe 'engelen ontvangen' er in de praktijk uit kan zien.